Fonduri Europene de pana la 60.000 EUR/unitate & TVA-ul nedeductibil pentru Dotarea și Renovarea Cabinetelor Medicale 

– Informatii Asistenta si Consultanta PNRR-C12

 

 

(🚑 Peste 180 milioane de euro din Planul Național de Redresare și Reziliență sunt puse la dispoziția medicilor de familie pentru investiții în cabinetele medicale.

👨‍⚕️ Felicitari! Daca sunteti medic de familie in contract cu CNAS va puteti afla  printre cei 3000 de medici de familie sau asocieri de cabinete medicale de medicină primară care vor avea posibilitatea de a realiza investiții în renovarea și dotarea cabinetelor medicale cu echipamente medicale și mobilier (ex: electrocardiograf digital, ecograf portabil, echipamente IT, monitor funcții vitale: frecvență cardiacă, tensiune arterială non-invazivă, pulsoximetrie, temperatură, spirometru digital etc) direct prin depunerea proiectelor.

👨‍⚕️ Pentru dotare cu echipamente și mobilier fiecare cabinet medical sau asociere de cabinete poate accesa fonduri în valoare de 45.000 euro fără TVA, în timp ce pentru Componenta Renovare pot fi solicitate fonduri de până la 15.000 euro fără TVA/cabinet & TVA-ul nedeductibil pentru agentii economici neplatitori de TVA.

🎯 Termene limita:

Pentru toti beneficiarii Ordinului Comun MS/CNAS 3195/31.03.2015 care sunt acum eligibili (pot aplica pe finantare toate cabinetele vizate de ordin si nu doar cei din lista preselectata) se accepta depuneri pana la indeplinirea indicatorului de 3000 cabinete finantate – pe baza principiului primul venit – primul servit!

– Pentru cabinetele din mediul urban/ cei care nu sunt beneficiari ai ordinului anterior mentionat, Apelul I.1.1.b a fost REDESCHIS in data de 19.01.2023 si se accepta depuneri: Pana la indeplinirea indicatorului de 3000 cabinete finantate – pe baza principiului primul venit – primul servit!  

🤝 Consultantii nosti va stau la dispozitie cu elaborarea documentatiei necesare si cu implementarea proiectelor. Avem o experienta de peste 15 ani in atragerea si implementarea finantarilor europene si va propunem un parteneriat pentru a reusi implementarea acestor proiecte in beneficiul asistentei medicale furnizata romanilor

Pentru solicitarea serviciilor de consultanta este necesar sa completati formularul cu informatiile preliminare de mai jos / din dreapta

Acte necesare intocmirii dosarului și depunerii aplicației in platforma PNRR

✅ CF cabinet medical

✅ Carte de identitate
✅ Numar contract CAS
✅ Documente care demonstrează statutul juridic și relația dintre aplicant și medicul/medicii de familie;
✅ Lista Echipamentelor Necesare / ce urmează a fi achiziționate in cadrul proiectului ( * se completează in formularul din dreapta / de mai jos)
( este absolut necesar sa completati informatiile cat mai detaliat posibil )
 **pentru asocieri de cabinete vor trebui precizate numărul de unități pentru fiecare echipament solicitat
✅ Atestate de studii complementare /adeverință care atestă faptul că este în curs de finalizare a cursurilor pentru ultrasonografie (dacă e cazul)*

Pentru Componenta Renovare:

✅ RLV-ul spațiului în care se desfășoară activitatea.

✅ Copie acte de proprietate/concesiune/închiriere asupra terenului/clădirii/spațiului

✅ Devizul de lucrări și oferta aferentă acestuia pentru fundamentarea bugetului

✅ Actele de proprietate/concesiune/închiriere asupra terenului/clădirii/spațiului

 

Obtineti  servicii de asistenta si consultanta pentru înscrierea sau implementarea programului accesand link-ul de mai jos”:

Completați în Formulare Google

*daca link-ul de mai sus sau formularul din dreapta/de mai jos nu se deschide intr-o fereastra noua verificati daca  aveti pop-up blocker/ad-blocker activat 

error: Content is protected !!